#johorweddingphotographer

Instagram Search Results for "johorweddingphotographer"

.
5X MAKAN😳... GEMUK BEB....
.
Ya mmg gemuk bila pengambilan makanan tu berlebihan. Apa sahaja yg kita buat walaupun sedikit tapi berlebih-lebihan pasti akan memudaratkan. Yg terbaik sedikit dan sederhana serta berterusan.... ini di panggil istiqomah..☺️
.
Nak belajar dan menuntut ilmu untuk turunkan berat? πŸ™‹πŸ™‹β€β™‚οΈ...
.
KLIK LINK IG DI πŸ‘† untuk info lanjut. Para pelajar sila minta kebenaran ibubapa dulu ya.😁
.
#coachdin0197787478
#coachnor0197587478
.
 #slimfitissunnah #dinazmii #teamdinazmii#melakatengah#melaka#melakau#melakafm#melakacafe#melakafood#melakabutik#melakatrip#melakaunited#uitmbandarayamelaka#uitmmelaka#mmumelaka#utembandarmelaka#melakadessert#johor#johorean#johorbahru#johorweddingphotographer#singapore#singaporefood#singapura#singaporeig#singaporean
.
Anda bila lagi...? .
ALHAMDULILLAH BERATUS PESERTA BERJAYA SIHAT CERGAS BERTENAGA  DAN BONUS DARINYA KURUS,DENGAN PROGRAM WLC.

Jadikn 2017 sebagai tahun perubahan kesihatan dan tubuh badan yang anda impikan..
.
Apa beza turun berat sendiri dgn memasuki PROGRAM WLC ni?
.
Diet sendiri :
.
❌ Tak ada bimbingan COACH.
❌ Tak tahu MAKANAN apa yg sesuai.
❌ Tak Serius sebab tak ada orang PANTAU progress.
❌ Tak tahu SENAMAN yg sesuai.
❌ Tak ada MOTIVASI.
❌ Kebarangkalian NAIK BERAT badan semula lebih tinggi 😁
.
========================== APA YANG ANDA AKAN DAPAT DENGAN PROGRAM WLC? βœ… JADUAL PEMAKANAN supaya tidak pening nak makan apa.
βœ… ILMU ASAS pemakanan & senaman yang boleh diamalkan berterusan, mudah dari rumah anda.
βœ… TIPS & RAHSIA turun berat dgn pantas walaupun makan nasi.
βœ… COACH PERIBADI (bayangkan anda ada tempat rujukan jika ada apa2 persoalan)
βœ… PEMANTAUAN dari coach selama sebulan supaya anda lebih berdisiplin.
βœ… Dibekalkan dengan makanan Nutrisi Canggih untuk Sarapan Pagi dan/atau Makan Malam selama sebulan.
βœ… Segalanya dapat DIRECT COACHING melalui whatsapp group & personal.
.
p/s : Anda boleh pilih untuk terus tunggu dah lihat perubahan orang lain selepas sebulan, atau anda sendiri yang mengalami perubahan itu. Masa akan tetap berlalu, sekejap sahaja tempoh sebulan tu.. tak cuba, tak tahu kan?

PENDAFTARAN WLC26 OKTOBER 2017 telah dibuka slot terhad kepada 20peserta.PASTIKAN TEMPAT ANDA.

KLIK LINK IG DI πŸ‘† untuk info lanjut. PARA PELAJAR SILA MINTA KEBENARAN IBUBAPA DULU YA😁
.
#coachdin0197787478
#coachnor0197587478
.
#slimfitchallenge #slimfitissunnah #dinazmii #teamdinazmii #melakatengah #melaka #melakau #melakafm #melakacafe #melakafood #melakabutik #melakaboutique #melakapeople #melakatrip #melakaunited #melakadessert #johor #johorean #johorbahru #johorweddingphotographer #singaporehijab #singaporewedding #singaporeweddingphotographer #melakavendor #melakavendorwanted #singapura #singaporeanfood
The 11 x 11
Promo start from
.
MY : RM 450 1 event 
Shoot + burn
.
- Edited photos
- Unlimited photos
- Free outdoor
- Free 8gb pendrive
.

MY : RM 1450 TWO EVENT
Solemnization + Reception + ( Free outdoor same day)

For any inquiry :
πŸ“² +6010-4634097
πŸ“§ touchpicturesstudio@gmail.com
.
.

#malayweddingguide #malaywedding #malayweddingphotographer #malayphotographer #malayweddingvideographer #malayvideographer #kelantanwedding #kedahwedding #inspirasiperkahwinan #kelantanphotographer #perakphotographer #kedahphotographer #klweddingvideographer #klweddingphotographer  #johorweddingphotographer #singaporeweddingphotographer #singaporeweddingvideographer #jurufotoperkahwinan #jurugambarperkahwinan #muslimweddingphotographer #asiaweddingnetwork #kuantanphotographer #kuantanvideographer #kuantanweddingvideophotographer #kuantanweddingphotographer #destinationweddingphotographer #destinationwedding#touchpicturesstudio #touchpictures #jumkahwin #malayweddingguide
Mira & Hairy

For more details and inquiry :
Call/Whatsapp : +60197862493
Email : shafiqhelwiphotography@gmail.com
FB : ShafiqHelwi photography
...................................................................... #malayweddingideas #kahwin #details #weddingdetails #johorweddings #lifestyle #wedding #weddingdais #malayweddingguide #johorweddingphotographer #portraiture #vscocam #weddingplanner #batupahatweddingphotographer #muajohor #pameranpengantin #weddingideas  #weddinginspiration #malayphotographers #johorweddings #weddingideasmalaysia #malaywedding #jurugambar #jurugambarperkahwinan #perkahwinanmelayu #pakejperkahwinan #malayweddingjohor #malayweddingphotographer #bridesmades
Sarapan penting 🌟
Cari yg simple dan seimbang.. Ia sumber tenaga pertama untuk mula kan hati anda.. Ia kawal 80% kejayaan penjagaan kesihatan optimum... Pastikan anda tidak biarkan perut anda kosong diwaktu pagi dan menyebabkan fungsi sistem organ terganggu... Kelak kita menyesal... Bila penyakit singgah dan terus menetap.. .
KLIK LINK IG DI πŸ‘† untuk info lanjut. Untuk 18thn keatas sahaja...pelajar sila minta kebenaran ibubapa dulu ya..☺☺☺
.
#coachdin0197787478
#coachnor0197587478
.
 #slimfitchallenge#slimfitissunnah #dinazmii #teamdinazmii .#melakatengah#melaka#melakau#melakafm#melakacafe#melakafood#melakabutik#melakatrip#melakaunited#uitmbandarayamelaka#uitmmelaka#mmumelaka#utembandarmelaka#melakadessert#johor#johorean#johorbahru#johorweddingphotographer#singapore#singaporefood#singapura#singaporeig#singaporean
Merahnye Mak Ngah.. 😘
Merah berkhasiat..byk manfaat.. 😜
Ia mengandung vitamin C,Β vitamin A, zat fitonutrien dan mineral dan banyak zat anti-oksidan yang aktif, serum, dan zat lycopene.
Selain itu kandungan gizi pada setiap 100 gram buah tomato ceri mengandungi : Β 5 mg calcium, 20 ccal kalori, 1,0 gram protein, 0,3 gram lemak, 4,2 gram karbohidrat, 40 mg vitamin C dan vitamin A.
lycopene, zat warna merah melindungi bdn dr radikal bebas spt racun di udara,  radisai,  asap rokok. Ia juga mencegah kerosakan sel yg akibatkan kanser spt kanser rahim,  prostat,  usus,  pankreas dan perut. 
Bestnye ia membantu pembentukan kolagen (awet muda) dan membantu penurunan berat dgn menyerap lebihan lemak badan.
.
KLIK LINK IG DI πŸ‘† untuk info lanjut. Untuk 18thn keatas sahaja...pelajar sila minta kebenaran ibubapa dulu ya..☺☺☺
.
#coachdin0197787478
#coachnor0197587478
.
 #slimfitchallenge#slimfitissunnah #dinazmii #teamdinazmii #melakatengah#melaka#melakau#melakafm#melakacafe#melakafood#melakabutik#melakatrip#melakaunited#uitmbandarayamelaka#uitmmelaka #johor#johorbahru#johorweddingphotographer#singapore#singaporefood#singapura#singaporeig#singaporean
Raikan Cinta,
Idris&Azie
16.9.2017
Kg. Paya Larkin
#bamoiphotog #bamoiphotography #bamoiphotographer #malaywedding #malayweddings #malayweddingphotographer #johorwedding #weddingphotography #johorweddingphotographer #outdoorwedding #nikon #nikonbest
Raikan Cinta,
Idris&Azie
16.9.2017
Kg. Paya Larkin
#bamoiphotog #bamoiphotography #bamoiphotographer #malaywedding #malayweddings #malayweddingphotographer #johorwedding #weddingphotography #johorweddingphotographer #outdoorwedding #nikon #nikonbest
Reception Yusri + Athirah
Nilai, Negeri Sembilan
.
.
.
Wedding | E-day | Event | Portrait
+6 013 7499 509 ( Taufiq shahfri )
Page FB : Taufiq Shahfri Photography
.
.
.
#Langkawi #langkawiweddingphotographer #johorweddingphotographer #wedding #kotatinggi #canon #6d #Johor #JohorBahru #kedah #jdt #weddingphotographer #malaysiaweddingphotographer #malaysia #malaywedding #jurugambar #jurufoto #perkahwinan #nikah #sanding #outdoor #prewedding #familypotrait #babyborn
Reception Yusri + Athirah
Nilai, Negeri Sembilan
.
.
.
Wedding | E-day | Event | Portrait
+6 013 7499 509 ( Taufiq shahfri )
Page FB : Taufiq Shahfri Photography
.
.
.
#Langkawi #langkawiweddingphotographer #johorweddingphotographer #wedding #kotatinggi #canon #6d #Johor #JohorBahru #kedah #jdt #weddingphotographer #malaysiaweddingphotographer #malaysia #malaywedding #jurugambar #jurufoto #perkahwinan #nikah #sanding #outdoor #prewedding #familypotrait #babyborn
Reception Yusri + Athirah
Nilai, Negeri Sembilan
.
.
.
Wedding | E-day | Event | Portrait
+6 013 7499 509 ( Taufiq shahfri )
Page FB : Taufiq Shahfri Photography
.
.
.
#Langkawi #langkawiweddingphotographer #johorweddingphotographer #wedding #kotatinggi #canon #6d #Johor #JohorBahru #kedah #jdt #weddingphotographer #malaysiaweddingphotographer #malaysia #malaywedding #jurugambar #jurufoto #perkahwinan #nikah #sanding #outdoor #prewedding #familypotrait #babyborn
Raikan Cinta,
Idris&Azie
16.9.2017
Kg. Paya Larkin
#bamoiphotog #bamoiphotography #bamoiphotographer #malaywedding #malayweddings #malayweddingphotographer #johorwedding #weddingphotography #johorweddingphotographer #outdoorwedding #nikon #nikonbest
Perubahan bermula bila kita buat keputusan... Perkongsian dr coach yatot.. Memberi beliau nafas baru bebas dr penyakit yg mengancam nyawa beliau... Joined WLC9 in April 2016. Lost almost 20kg so far. Masa join awal2 dulu yong ni memang on medication tahap tertinggi due to her diabetes, high bp and swollen heart. Masa tu memang fikir nak sihat je sbb physician specialist cakap  weightloss will be tough. Target sekilo je sebulan dlm keadaan tu. Alhamdulillah selepas sebulan full nutrition, doc turunkan dos ubatan kepada paling minima. Masa tu berat pun turun dalam 6kg. Macam x percaya kan... Dipendekkan citer doc stopkan beliau dari semua jenis meds after over 6 months from the day she started her full nutrition. Memang wlc banyak mengajar to identify stress and what she really want in life. Her aim to have balance and having a job that she truely love.  She consider herself to be very lucky having a turning point in her life at this age. So what is yours?
.
Kite belajar dr pengalaman orang lain.  Dan jadikannya sbg sumber inspirasi.. πŸ˜ƒπŸ’ͺ
.
KLIK LINK IG DI πŸ‘† untuk info lanjut. Untuk 18thn keatas sahaja...pelajar sila minta kebenaran ibubapa dulu ya..☺☺☺
.
#coachdin0197787478
#coachnor0197587478
. #slimfitchallenge#slimfitissunnah #dinazmii #teamdinazmii #melakatengah#melaka#melakau#melakafm#melakacafe#melakafood#melakabutik#melakatrip#melakaunited#uitmbandarayamelaka#uitmmelaka#mmumelaka#utembandarmelaka#melakadessert#johor#johorean#johorbahru#johorweddingphotographer#singapore#singaporefood#singapura#singaporeig#singaporean
.
Buah delima mempunyai keupayaan untuk mengurangkan lemak yang disimpan di sekitar perut.
.
Delima membantu untuk mengurangkan lemak, dan mengurangkan kebarangkalian pertumbuhan sel-sel adipos di perut, dan membantu mengurangkan asid lemak dalam darah, yang dikenali sebagai β€œNeva”,merendahkan  tekanan darah, menghalang strok, serangan jantung, dan penyakit buah pinggang.
.
Khasiatnya yang tinggi dan kaya dengan zat sodium, riboflavin, tannins, poluphenols, anthocyanins, vitamin C, kalsium dan fosforus. Ia juga sejenis penawar kerana kandungan antioksidan yang tinggi bagi melawan Penyakit Jantung, Tekanan Darah Tinggi, Lemah Tenaga Batin, Melambatkan Penuaan, Kanser Prostat, Kanser Payudara, Kanser Usus dan Leukimia.
.
KLIK LINK IG DI πŸ‘† untuk info lanjut. Untuk 18thn keatas sahaja...pelajar sila minta kebenaran ibubapa dulu ya..☺️☺️☺️
.
#coachdin0197787478
#coachnor0197587478
.
 #slimfitchallenge#slimfitissunnah #dinazmii #teamdinazmii#melakatengah#melaka#melakau#melakafm#melakacafe#melakafood#melakabutik#melakatrip#melakaunited#uitmbandarayamelaka#uitmmelaka#mmumelaka#utembandarmelaka#melakadessert#johor#johorean#johorbahru#johorweddingphotographer#singapore#singaporefood#singapura#singaporeig#singaporean