#brunie

Instagram Search Results for "brunie"

Photo dan video untuk sebarang event  Whassup kami untuk untuk sebarang pertanyaan 
013 343 1845 
Sila lihat hasil kerja kami di :
FB page https://www.facebook.com/mp.marvelousphotoss/?fref=ts
Instagram : Marvelous_photoss

Kelebihan kami - Berdaftar dengan SSM
- Harga booking yang rendah
- Gambar akan terima seminggu selepas majlis anda ( jika TIDAK duit anda akan di kembalikan)
- Editing gambar akan di upload di fb dan instagram kami
- Quality Gambar yang awesome dan berkualiti
- Crew kami yang TERLATIH,HAVOC,PERAMAH & SOPAN
- Harga pakej yang mampu milik
- 10% hasil jualan akan kami waqafkan untuk anak yatim & asnaf

#marvelousphotoss #reception #solemnization #bride #groom #outdoorphotoshoot #newborn#photoshoot#baby #kamijualservice #pakejwedding #weddingmalay #weddinging #moment #photoshoot #pakejfoto #malaysia#singapore #brunie #foto #wedding #iamphotographer #Iamphotographer #kamijualservice#Iamphotographer #wedding #brunie #kamijualservice #murahmurahjer
Trip to Miri
#holiday 
#brunie 
#realeasetension
💖Assalamualaikum💖
#blouse by @creacionbysitinurhaliza

SUZANNE BLOUSE
RM159.00
Size: XS - XXXL
Kepada yang tak berkesempatan ke Butik CREACION BY SITI NURHALIZA boleh DM/PM/WA 012-599 7262. ✔TIADA SERVICE Charge ya..Untung sangatkan😄😆 Cepat pm sekarang sebelum SAIZ ANDA HABIS!!~
📲📲 012 - 599 7262
📲📲 012 - 599 7262
📲📲 012 - 599 7262

#creacionootd #anugerahaidilfitribycreacion #creacionbysitinurhaliza #creacionlovers #bajuraya2017 #ctdk #singapore #brunie
#baju #bajumurah  #semuauntukmu
Photo dan video untuk sebarang event  Whassup kami untuk untuk sebarang pertanyaan 
013 343 1845 
Sila lihat hasil kerja kami di :
FB page https://www.facebook.com/mp.marvelousphotoss/?fref=ts
Instagram : Marvelous_photoss

Kelebihan kami - Berdaftar dengan SSM
- Harga booking yang rendah
- Gambar akan terima seminggu selepas majlis anda ( jika TIDAK duit anda akan di kembalikan)
- Editing gambar akan di upload di fb dan instagram kami
- Quality Gambar yang awesome dan berkualiti
- Crew kami yang TERLATIH,HAVOC,PERAMAH & SOPAN
- Harga pakej yang mampu milik
- 10% hasil jualan akan kami waqafkan untuk anak yatim & asnaf

#marvelousphotoss #reception #solemnization #bride #groom #outdoorphotoshoot #newborn#photoshoot#baby #kamijualservice #pakejwedding #weddingmalay #weddinging #moment #photoshoot #pakejfoto #malaysia#singapore #brunie #foto #wedding #iamphotographer #Iamphotographer #kamijualservice#Iamphotographer #wedding #brunie #kamijualservice #murahmurahjer
Photo dan video untuk sebarang event  Whassup kami untuk untuk sebarang pertanyaan 
013 343 1845 
Sila lihat hasil kerja kami di :
FB page https://www.facebook.com/mp.marvelousphotoss/?fref=ts
Instagram : Marvelous_photoss

Kelebihan kami - Berdaftar dengan SSM
- Harga booking yang rendah
- Gambar akan terima seminggu selepas majlis anda ( jika TIDAK duit anda akan di kembalikan)
- Editing gambar akan di upload di fb dan instagram kami
- Quality Gambar yang awesome dan berkualiti
- Crew kami yang TERLATIH,HAVOC,PERAMAH & SOPAN
- Harga pakej yang mampu milik
- 10% hasil jualan akan kami waqafkan untuk anak yatim & asnaf

#marvelousphotoss #reception #solemnization #bride #groom #outdoorphotoshoot #newborn#photoshoot#baby #kamijualservice #pakejwedding #weddingmalay #weddinging #moment #photoshoot #pakejfoto #malaysia#singapore #brunie #foto #wedding #iamphotographer #Iamphotographer #kamijualservice#Iamphotographer #wedding #brunie #kamijualservice #murahmurahjer
photo dan video untuk sebarang event  Whassup kami untuk untuk sebarang pertanyaan 
Booking/Enquiry :013 343 1845 
Sila lihat hasil kerja kami di :

FB page https://www.facebook.com/mp.marvelousphotoss/?fref=ts  10%hasil jualan akan diwaqafkan untuk asnaf dan anak yatim  #malaysia #indonesia #singapore #thailand #philiphines #brunie #vietnam #pencaksilat #silat #seagameskl2017 #seagames2017 #bangkitbersama #kitajuara
Nak nampak natural tapi mata bersinar gitu? 
Jom try series ni 
Memang cantek giler 
Nak order? 
Sepasang RM 20
3 pasang RM 50 
Mur mur je 
Jom watsap 
www.wasap.my/60172780287

#contactlenmalaysia #contactlens #kakak #isteri #wife #cantikkan #beauty #beautiful #malaysia #brunie #singapore
Koi mujhe pyaar nhi karta....😐 No one love's me...😢😑
#brunie#bruniethefilm#puppy#puppylove#instapuppy#cute#cutenessoverload #dog#doglover
Baby Baru Lagi. :)
.
InshaAllah dalam masa terdekat, Badr Inspiration akan release 
3 koleksi tudung terbaru 
untuk kategori Basic Collection. .
Salah satunya, kita akan release awal oktober ni taw. 
Basic Hijab. .
.
Apa yang best dengan Basic Collection by BADR ni ? 
1st, ofcourse kali ni kita letak harga mampu milik. 
Lepas ni semua orang mampu beli dan gayakan

Tudung BADR dengan bahagianya. Hehe. .
.
Rekod customer yang kumpul paling banyak 
Tudung BADR sekarang, adalah 
64 helai taw. .
So lepas ni student pun boleh kumpul koleksi BADR. .
Material ? Kualiti Jahitan ?
Of course kita bagi yang terbaik plus 
dengan harga yang mampu milik lagi.
.
Ada yang tak sabar nak kami belanja 
gambar design baru BASIC HIJAB ni ? 😍
.
Cukup 50 komen nak belanja gambar pakai Basic Hijab ni lah.😗
.
#badrinspiration #basiccollection #tudungmurah #malaysia #brunie #China #jakarta #hijabfashion
Happy customer already got parcel... yay ❤❤❤tqvm dear @diana_ogy

#feedback_hellokitty_manjanazira

#hellokittylover 
#hellokittycollector
#hellokittymalaysia 
#hellokitty 
#hellokittylovers
#malaysia
#sabah 
#sarawak
#brunie
Happy customer already got parcel... yay ❤❤❤..tQvm dear nurse hospital teluk intan.. fb: FaiZrina Mazlan 
#feedback_hellokitty_manjanazira

#hellokittylover 
#hellokittycollector
#hellokittymalaysia 
#hellokitty 
#hellokittylovers
#malaysia
#sabah 
#sarawak
#brunie
Happy customer already got parcel... yay ❤❤❤tqvm dear @amoi_vietnam

#feedback_hellokitty_manjanazira

#hellokittylover 
#hellokittycollector
#hellokittymalaysia 
#hellokitty 
#hellokittylovers
#malaysia
#sabah 
#sarawak
#brunie
Promosi HQ
========= Sempena Menyambut awal muharam, HQ berbesar hati menawarkan Promosi Awal Muharam khas buat customer tersayang bermula 21 sept -30 Sept

1 botol Shampoo Rm35 
2 botol Shampoo Rm65
Combo 1 SS + 1 Oil  Rm89
(pos sm RM8, pos ss RM12)

Whatsapp
www.wasap.my/601121590070
www.wasap.my/601121590070
www.wasap.my/601121590070

#promosishampoosantan
#rawatrambutbotak
#rawatrambutkelemumur
#rawatrambutkering
#rawatrambutgugur
#bazarpaknil
#slotakasia.tv3
#rapatkansaf #maalhijrah2017
#tonikrambut #serumrambut #brunie #singapura
💗DON'T wait until u reach ur Goal to be Proud of YOURSELF..
BE Proud of each step u take towards reaching ur GOAL💗#beautifulmoments#Shootmemories#happyme#Beautyshot#sunlight#Sunshine#brunie#bruniediaries#brunielove#bruniethefilm#beautifullife#bollywood#bollywoodmasti#bollywoodhungama #blessedbythebest#Gratitude💞
Yes!  lets counting b4 released .... #nurulbeautycosmetics #nurulbeautycosmetics #fixingspraymurah #settingspray #makeupspray #makeupspraymurah #makeupbrand #makeupmalaysia  #compactfoundation #compactfoundationmurah #pingganviral #compactfoundationmalaysia #indonesia #brunie #singapore #malaysia
BLX-100-4DR*
PRICE💲: RM 420
WHATSAPP : 0174924396 🙋 FAIZ
=======================================
✔ SSM | JM0746724-A
✔ READY STOCK
✔ FREE POSTAGE
✔ TRUSTED SELLERS
✔ BEST PRICE
✔ 100% ORIGINAL
✔ 1 YEARS WARRANTY
✔ FULSET NEW IN BOX WITH TAG
✔ COD UTHM KAMPUS PAGOH JOHOR
======================================= #blx100 #blx1004 #blx1004dr
#babygmalaysia #gshockori #gshockmalaysianfans #gshockforsale #gshockfansclubmalaysia #gshockclub #bazargshock #gshockmalaysiacommunity #igshopmalaysia #malaysia #jamgshock #google #gshockmalaysia #gshockfans #gshockmurah #gshockmurahmalaysia #gshockseller #singapore #babygoriginal #kedaigshock #brunie #gshockoriginal #babyg #babygmalaysia #kakigshock #gshockforsale
BG-1006SA-1CDR*
PRICE💲: RM 400
WHATSAPP : 0174924396 🙋 FAIZ
=======================================
✔ SSM | JM0746724-A
✔ READY STOCK
✔ FREE POSTAGE
✔ TRUSTED SELLERS
✔ BEST PRICE
✔ 100% ORIGINAL
✔ 1 YEARS WARRANTY
✔ FULSET NEW IN BOX WITH TAG
✔ COD UTHM KAMPUS PAGOH JOHOR
======================================= #bg100 #bg1006sa1c #bg1006sa1cdr
#babygmalaysia #gshockori #gshockmalaysianfans #gshockforsale #gshockfansclubmalaysia #gshockclub #bazargshock #gshockmalaysiacommunity #igshopmalaysia #malaysia #jamgshock #google #gshockmalaysia #gshockfans #gshockmurah #gshockmurahmalaysia #gshockseller #singapore #babygoriginal #kedaigshock #brunie #gshockoriginal #babyg #babygmalaysia #kakigshock #gshockforsale